روش خارج کردن ایمپلنت دندان ناموفق ؟

آیا جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک در روش خارج کردن ایمپلنت دندان موثر است؟
– خارج کردن ایمپلنت لق ( Non-Osseointegrated)
– خارج کردن ایمپلنت جوش خورده ( Osseointegrated)
شایان ذکر است که دکتر امیر محمدی یکی از بهترین دندان پزشکان در حوزه ایمپلنت دندان می باشد ایشان :
- متخصص جراحی دهان ، فک و صورت
- مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
- جز رتبه های برتر آزمون برد تخصصی
- متخصص پروتزهای دندانی، زیبایی و ایمپلنت
شماره تماس : tel:09120957013
بهترین روش برای خارج کردن ایمپلنت ناموفق
ایمپلنت در دنیای ترمیم دندان دارد به خوبی جا میافتد اما مسائلی هم پیرامون کاشت ایمپلنت وجود دارد و در بعضی از موارد نیاز است ایمپلنت از دهان خارج شود.
در اکثر موارد، خارج کردن ایمپلنتی که با شکست مواجه شده یک فرآیند بیخطر و آسان است اما باز هم بستگی دارد، چون در مواردی که ایمپلنت به سختی با استخوان یکپارچه شده و جوشخوردگی وجود دارد، برای خارج کردن ایمپلنت باید از روشی بسیار محافظهکارانه استفاده کرد تا احتمال بروز مشکلات استخوانی و تروما و آسیب کاهش پیدا کند.
خارج کردن ایمپلنت فک بالا ساده تر است یا فک پایین؟
اگر باید ایمپلنتی را از دهان خارج کنید، میزان چسبیدگی آن به کیفیت استخوانهای شما بستگی دارد. به طور کلی، خارج کردن ایمپلنتهای فک پایین بسیار سختتر از ایمپلنتهای فک بالا است.
اما گاهی ایمپلنت فک بالا هم ممکن است خیلی سخت جوش خورده باشد. مدت زمان سپری شده هم یک فاکتور خیلی مهم است. مثلاً بعد از ۲۴ ماه استخوان فک و ایمپلنت به شدت یکپارچه میشوند و جوش میخوردند چون مدت بسیار زیادی گذشته است.
حتی در مواردی که فقط ۲ تا ۳ میلیمتر استخوان اطراف پایهی ایمپلنت وجود دارد میبینیم که پیوند بین این دو به شدت محکم شده است، چون استخوان با سطح ایمپلنت یک پیوند بسیار قوی شیمیایی برقرار میکند.
یکی دیگر از ملاحظات مربوط به طول، عرض و اتصال ایمپلنت است. خارج کردن ایمپلنتهای بلندتر و عریضتر به وضوح سختتر است چون پیوند خیلی قویتری با استخوان برقرار کردهاند. اما کار در مورد ایمپلنتهای باریک حتی ممکن است سختتر هم باشد، چون احتمال دارد که سر ایمپلنت در اثر فشار مربوط به پروسهی خارج کردن، بشکند.
بیش از هزار برند ایمپلنت وجود دارد که اتصالات خارجی غیر معمول و عجیب ایجاد میکنند و این باعث میشود که نتوان به راحتی از بعضی ابزار برای خارج کردن ایمپلنت استفاده کرد. همهی این موارد باعث میشود که فرآیند آسان خارج کردن ایمپلنت با مشکل و محدودیت مواجه شود.
حتما بخوانید :تشخیص پوسیدگی دندان

پس از خارج کردن ایمپلنت ناموفق چه کاری باید انجام داد؟
حتما بخوانید : بهترین متخصص ایمپلنت در تهران
چه عواملی باعث ایمپلنت ناموفق میشود؟
عوامل زیادی می توانند روی نتیجهی ایمپلنت تاثیر بگذارند که بعضی از آنها عبارتند از:
مشکلات لثه
لثههای سالم ملاک انجام جراحی ایمپلنت هستند و اگر دچار بیماری فعال لثه هستید این عمل برای شما انجام نمیشود. بیماری لثه عفونتی است که میتواند به لثه و استخوان فک آسیب برساند و در صورتی که درمان نشده باشد، به اطراف ایمپلنت منتشر و باعث پس زدن ایمپلنت آن میشود.
پس حتماً قبل از جراحی کار گذاشتن ایمپلنت، برای درمان عفونت و مشکلات لثه نزد دندانپزشک بروید.
استعمال دخانیات
سیگار کشیدن هم میتواند باعث پس زدن ایمپلنت شود چون باعث میشود جریان خون به سمت لثهها کاهش پیدا کند و فرآیند بهبود با تاخیر انجام شود. بسیاری از پژوهشها نشان داده است که میزان شکست ایمپلنت در افرادی که سیگار میکشند بالای ۲۰ درصد است.
البته، اگر سیگار میکشید به این معنی نیست که اصلاً واجد شرایط عمل ایمپلنت نیستید، اما به هر حال، در صورتی که یک هفته پیش از جراحی کارگذاشتن ایمپلنت و حداقل دو ماه بعد از کاشت ایمپلنت سیگار نکشید، احتمال دریافت نتیجهی بهتر بالاتر خواهد بود.
استخوان فک ناکافی
یکی دیگر از عوامل موثر بر موفقیت ایمپلنت این است که آیا برای نگهداری ایمپلنت، فک به اندازهی کافی استخوان دارد یا نه. در صورتی که مقدار استخوانهای سالم فک کافی نباشد، جراح نمیتواند ایمپلنت را در آرواره کار بگذارد.
وقتی فردی پوکی استخوان داشته باشد، چگالی استخوانی او کاهش پیدا میکند؛ در نتیجه استخوان شکننده شده و احتمال شکستگی یا ترک افزایش پیدا میکند. گاهی اوقات، بیماریهای شدید لثه هم میتوانند باعث از بین رفتن استخوان فک شوند.

آیا پس از خارج کردن یک ایمپلنت ناموفق می تواند ایمپلنت دیگری کاشت؟
آیا خارج کردن ایمپلنت دندان ناموفق دردناک است؟
دكترامير محمدی :
متخصص جراحی دهان ، فک و صورت هستند و همچنین عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي ارتش می باشند که جز رتبه های برتر آزمون بورد تخصصي و از برترين و با تجربه ترين جراحان تهران هستند ، ايشان فارغ التحصيل از دانشگاه علوم پزشكي همدان ، كه قطب فک و صورت ايران محسوب ميشود ، مي باشند . و نيز چندين مقاله و ترجمه كتاب در زمينه جراحي بيني و فك در ISI و مجله هاي معتبر جهان دارند.
هزینه ایمپلنت دندان با دکتر امیر محمدی چقدر است ؟
ایمپلنت دندان ( کاشت دندان ) به ازای هر واحد 3.900.000 تومان می باشد علاوه بر این شما می توانید از مزایای زیر بهره ببرید .