ایمپلنت طلا دندان + توضیحات دکتر امیر محمدی

ایمپلنت دندان ، دندان مصنوعی های دائمی می باشند که در فک کاشته می شوند. و آنها درست مانند دندان طبیعی عمل می کنند. و طرفداران آن به گونه است که دندان مصنوعی استفاده نمی کنند و تنها تمایل به کاشت ایمپلنت دندانی دارند. کاشت ایمپلنت طلا تا حدودی موجب غرور و فخر فروشی نیز می شود. اگر تمایل به کاشت ایمپلنت دندان طلا دارید باید نکات لازم و اطلاعات لازم را در بدست آورید.

ایمپلنت طلا

اجزای ایمپلنت طلا

ایمپلنت طلا دارای دو قطعه است که فیکسچر ایمپلنت تیتانیوم که توسط عمل جراحی داخل استخوان فک پیچ می شوند و دندان طلای واقعی، که دندان طلا به ایمپلنت متصل می شود و مانند یک دندان طبیعی عمل می کند. از ایمپلنت طلا می توان برای جویدن و گاز زدن استفاده نمود. و همچنین مانند دندان های طبیعی آن را تمیز کرد و نمی توان آنرا کشید.

انواع ایمپلنت های دندانی طلا

ایمپلنت های طلا دائمی می باشند. البته اگر ظاهر آنرا دوست دارید اما احساس می کنید که در محل کار مناسب نمی باشد، می توانید یک ایمپلنت پرسلن با یک کلاه یا تاج طلا انتخاب نمایید. بنابراین شما می توانید روکش طلا را در محیط کار و جلسات بردارید و در جایی که مورد نیازتان می باشد از روکش دندان طلا استفاده کنید.

 

ویژگی های ایمپلنت طلایی دندان

دندان طلا را همچنین می توان با سنگ های اضافی و انجام طراحی تزئین کرد. همچنین می توانید برای برای درخشش بخشیدن به لبخند خود، دندان های طلایی را که در دهان خود قرار داده اید با الماس یا سنگ قیمتی واقعی یا حتی مصنوعی تزیین کنید.

ایمپلنت دندان طلایی و مزایای آن

  • آنها همانند بریج که فشار بر دندان های جانبی خود وارد می کنند، فشار کمتری بر روی دندان جانبی خود وارد می کنند، زیرا آنها بجای اینکه به دندان های پهلویی خود تکیه کنند در استخوان فک کاشته می شوند.
  • لازم نیست نگران افتادن آنها باشید و می توانید هر نوع ماده غذایی که علاقه دارید میل کنید.
  • تمیز کردن ایمپلنت طلا نیاز به روش خاصی ندارد و از چسب دندان مصنوعی که ناخوشایند می باشد استفاده نمی کنید.
  • دندان طلا می تواند به دهانتان سبک دلخواه را بدهد البته بستگی به انتخاب سبک شما دارد.

تذکر در نصب

اگر می خواهید ایمپلنت طلا نصب کنید این را در نظر بگیرید که این تصمیم از نوع دائمی و غیرقابل تغییر می باشد. می توان گفت تغییر آن در آینده، بسیار پیچیده و دردناک و پرهزینه و حتی در مواردی غیر ممکن است. انجام ایمپلنت نیز در افرادی که دارای استخوان فک ضعیف هستند یا سابقه بیماری جدی لثه دارند، موفقیت کمتری دارد بنابراین حتما با بهترین متخصص ایمپلنت دندان در این زمینه صحبت شود.

چه کسانی داوطلبین ایده آلی برای کاشت دندان طلا محسوب می شوند؟

برای تعیین داوطلبی یک فرد جهت کاشت ایمپلنت طلا ، لازم است معایناتی توسط پزشک بر روی فرد انجام شود . برخی بیماری های زمینه ای از قبیل سرطان ، دیابت ، برخی افراد مبتلا به بیماری های نقص سیستم ایمنی و بیماری های پریودنتال می تواند باعث شود که فرد از شرایط لازم برای کاشت دندان طلا برخوردار نبوده و به عنوان یک داوطلب ایده ال برای این فرایند تلقی نشود . بعلاوه ، کاشت دندان طلا به گونه ای است که بعد از اجرای فرایند کاشت نمی توان آن را برداشت .

چرا از طلا برای کاشت دندان استفاده می کنیم ؟

شاید برایتان سوال باشد که چرا برخی از افراد ، ایمپلنت دندان طلا را انتخاب می کنند . طلا به عنوان یک فلز قابل انعطاف شناخته می شود ولی با این حال می تواند مسئولیت خرد کردن غذا را در دهان درست شبیه به دندان های طبیعی ، به خوبی انجام دهد. طلا از قرن نوزدهم در صنعت دندانپزشکی مورد استفاده قرار گرفته و یک ماده فوق العاده محسوب می شود چون با شرایط بدن سازگار است به این معنی که بدن این فلز را پس نمی زند و با آن بعنوان یک شی ء خارجی برخورد نمی کند و در نتیجه مشکلاتی را با خود به همراه نخواهد داشت .

از طرف دیگر سختی این ماده شبیه به دندان طبیعی است و یک گزینه ایده ال برای پر کردن دندان محسوب می شود چون به دندان های اطراف خود آسیبی وارد نمی کند و علاوه بر این دچار فرسایش یا خوردگی نیز نمی شود.

پروسیجر ایمپلنت طلا دندان چگونه است؟

فرایند ایمپلنت دائمی دندان طلا شامل مراحل زیر می باشد:

  • نخست ، دندان طبیعی و ریشه دندانی که قرار است با دندان طلا جایگزین شود ، به طور کامل برداشته می شود. این فرایند یک پروسیجر جراحی است که به دوره بهبود طولانی تری نیاز داشته و برای اجرای آن ، بی حسی موضعی مورد نیاز است.
  • بعد از اینکه دندان طبیعی برداشته می شود ، پزشک برشی را در لثه ایجاد می کند تا به استخوان فک دسترسی پیدا کند. سپس حفاری را در استخوان فک انجام می دهد تا ایمپلنت طلا را در آن جایگذاری نماید. اگر پوسیدگی در دندان وجود نداشته باشد ، این کار معمولاً در همان روز کشیدن دندان انجام می شود.
  • وقتی سوراخ برای جایگذاری کردن ایمپلنت در استخوان فک حفاری شد ، می توان اباتمنت را در آن قرار داد. پزشک معمولاً یک تاج موقتی را در محل ایمپلنت قرار می دهد تا دوره بهبود ، به طور کامل سپری شود.
  • پس از سپری شدن این دوره ، تاج دندان دائمی روی اباتمنت قرار داده شده و با پیچ یا چسب مخصوص سفت می شود.

وقتی سخن از دندان طلا به میان می آید ، ایمپلنت ها بدون شک دائمی ترین گزینه ها محسوب می شوند.

چگونه از ایمپلنت طلا مراقبت کنیم؟

گفته می شود که آلیاژهای طلا به مرور زمان تیره و کثیف می شوند. بنابراین، مثل هر زیورآلات طلای دیگری باید به طور مرتب تمیز شوند. مراقبت از ایمپلنت های دائمی طلا اندکی اصول پیچیده تری دارد. در طول مراقبت از آنها باید از مسواک های نرم و خمیر دندان هایی استفاده شود که خاصیت سایشی یا خوردندگی نداشته باشند تا آسیبی به ایمپلنت وارد نکنند. استفاده از نخ دندان نیز ایده خوبی برای پیشگیری از بروز بیماری های لثه می باشد.

 

این مطلب رو برای دوستانتان به اشتراک بگذارید!

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیاز برای مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها